Helgens bravader

Kategori: Livet

I helgen blev det ovanligt mycket socialt umgänge. Mycket trevligt såklart! Fast det gör ju att man ännu mer saknar att ha vännerna nära lite mer permanent :) Men nu hade vi som sagt trevligt, först i fredags när jag och Tina var på stan och shoppade. Jag hittade som vanligt ingenting (vad är det med mig egentligen?!) men Tina shoppade och vi var, såklart, på Graffiti och sen skulle vi, såklart haha, göra ett besök på Ebbas men där var det otroligt lång kö så det får bli en annan gång!

Igår var jag på stan igen, börjar bli farligt det här haha. Fast denna gång med mamma som sällskap och vi hann med lite shopping (ja, bara mamma såklart) och sen premiärlunch på Inom. Mycket trevligt, definitivt värt fler besök! 
Pä kvällen var vi på stranden, man får ju liksom passa på när solen skiner...vad är den med den svenska sommaren egentligen?! Fast denna kväll hade vi lite tur iallafall och fick faktiskt lite sol på våra bleka ansikten :)

Helgens sällskap :)

Idag var det ännu mer trevligt umgänge på agendan. Sofus och Cecilia kom till Helsingborg och vi satt i hamnen och njöt av solen och sen tog vi bussen uppför backen där vi äntligen fick till att smaka på mina favoritpzzor från Cavolo Nero. Gott :)  När vi hade ätit gick (japp ni läste rätt, jag gick) vi nedför backen. Fast det kändes nog som uppför eftersom jag hade svårt att få rätt på begreppen här innan haha!

Nu; VM- match. Heja Spanien!