Njutning för alla sinnen

Kategori: Livet

Mycket slapp kväll. Först festmiddag med otroligt god pasta med kantareller (hejdå GI!) och sen en slapp kväll framför tv;n. Först Körslaget som faktiskt var rätt trevligt. Jag gillar sång och att sjunga i kör är ju kul. Kanske får bli nästa projekt att ta itu med? Det var ju några år sen sist :)
Efter denna ljuva musik följde en ljuv gestalt i form av Jude Law. Yes, han är snygg och jag gillar honom speciellt i The talanted Mr Ripley, en av favoritfilmerna sen jag analyserade den som examensarbete i gymnasiet. Har sett den ett antal gånger sen dess.

På tal om njutning, ikväll drack jag coca cola. Vaddådå tänker väl ni som känner till mitt missbruk av denna ädla dryck. Jo, jag har nämligen satt mig själv på avgiftning. Ingen cola och ingen pasta/bröd osv. Så denna vecka har jag kört på bönor, fisk, kött och det bästa; ägg och bacon. Funkar faktiskt väldigt bra. Mår mycket bättre när jag skippar brödet. Fast idag syndade jag och åt lite rostat bröd. Men nja... det har verkligen förlorat sin tjusning.
Nu gäller det bara att hitta mer bra mat, man tröttnar på att äta bara sallad och kött/fisk till slut haha

Imorgon; kalas hos Simon!