Tina goes Helsingborg

Kategori: Livet

Ja tyvärr så lyckades jag ju tajma väldigt dåligt genom att bli sjuk precis lagom till Tina kom till Helsingborg. Men vi hann ses lite iallafall! En fika på Graffiti (var annars hehe) i lördags med obligatorisk uppdatering och en snabbis på stan innan jag efter en vilopaus hemma gjorde mig redo för att gå på premiärbesök på Haket. Har hört talas om det innan men aldrig varit där. Det var ett väldigt bra ställe för oss: hyfsat lugnt, mysigt, bra priser och mycket varierad mat. Kanske får bli nya stammisstället :)

I lördags var det jag, Tina och Sofus som kalasade och ja...vad pratade vi om? Hmm, kommer inte ihåg nåt alls. Om jag ska skylla på innehållet, mitt febriga tillstånd eller mitt dåliga minne kanske jag ska låta va osagt hehe, men trevligt var det hursomhelst! Vi kan verkligen babbla på :) Efter att vi suttit där några timmar begav jag mig hem och möttes av fler kalasande människor. Tyvärr hade jag missat efterrätten (chokladdoppad frukt!) men lite prat och popcorn vägde upp. Dessutom var jag väldigt tacksom över att ha tagit mig hem i ett stycke för jäklar vad halt det var i lördags! Jag hade iofs ganska hala stövlar men vägen på väg hem var verkligen ishal. Ett tag undrade jag hur jag skulle ta mig hem utan att bryta både ben och annat. Men med lite konstiga vägval och med hjälp av några tacksamt utplacerade byggstenar så fixade jag det till slut.
  
Dagen efter var jag och Tina sugna på pizza så då körde vi en favorit i repris och gick till Haket igen. Fick några undrande blickar haha. Pizzan var också helt ok, sällskapet såklart mycket najs och mitt hälsotillstånd kontrollerbart. Fast när jag kom hem stupade jag i säng igen och sen stannade jag där tills igår när jag gick på föreläsning.
Nu ska jag inte vara sjuk mer! Fast i helgen ska jag mysa med film och bara ta det lugnt... behöver nog hämta mig lite till. Passar bra, för Mamma Mia är på väg hem till min brevlåda :)