Mitt liv; välkommen tillbaks

Kategori: Livet

Nu är äntligen tentan gjord! I eftermiddags satt jag och skrev och det gick väl ok, hoppas jag! Det är alltid lite svårt att veta vad de förväntar sig och på vilken nivå. Jag skrev ungefär en sida på varje fråga men man vet ju aldrig. Men hur kan man skriva mer än en sida om "beskriv tapparnas och stavarnas funktion"?! Jaja hoppas det går..och annars finns ju alltid omtentor. Så det senaste dagarna har mest bestått av plugg även om jag hann med trevligt besök i helgen, vattengympa i söndags och middag hos mormor igår. Lite stressigt, men vadå?

Idag när jag kom hem möttes jag av en överenergisk fyraåring i hallen som skrek HEJ! Eh jaha hej på dig var väl ungefär så mycket jag kunde prestera efter två timmars tentaskrivande. Men efter en stund var jag lite piggare och god mammalagad mat och lite cola kan ju få vem som helst på benen så sen så var jag lite gladare och ställde upp på lek med Emilia+Kliffe+boll+nallar som både skulle sova i våra skålar och blev dumpade på golvet till höger och vänster. Ja herregud, tänk om man hade sån energi! Mysigt var det iallafall, även om det är ett liv jag inte riktigt känner mig redo för än så är det lite kul att prova på ibland :)

Nu: soooova! Imorgon är en annan dag och då ska jag ut på bokjakt. Eller softa i soffan. Just nu lutar det åt det sistnämnda men vi får se!