Nej det var inget för mig...

Kategori: Livet

Är på väg hem från Lund nu efter en snabbis i socionom-land. Jag har sökt kursen Professionellt socialt arbete som börjar idag och slutar i juni, 15 hp och alltså heltidsstudier. När jag satt där idag och de slängde fram det ena efter det andra som vi skulle göra...gruppträffar flera gånger i veckan, handledning, seminarier, massa litteratur och helst en och annan "frivillig träff" i veckan så kände jag bara nej, nej, nej... det här går aldrig. Hade det på känn redan när jag fick schemat för någon vecka sen men tänkte ändå testa det. Hade egentligen tänkt testa veckan ut, men eftersom vi redan idag körde igång grupparbetet så kändes det lite taskigt att vara med en vecka och sen säga adios när allt artbete var utdelat...

Så jag får köra hårt med min socialrätt och söka arbete som attans och hoppas att det kan finnas något för mig i den röriga värld som är resultat av lågkonjunkturen. Vi får se hur det går :)

Dagen blev alltså inte riktigt som jag tänkt. Blev sen hemma för att Cliffe skulle ut och bussen körde helt snurrigt eftersom de har grävt upp halva centrum, när jag skulle köpa kort fick jag inte det för att jag inte hade något fotografi med mig, mitt rabattkort var slut och ja... allt var lite rörigt. Men jag kom iväg iallafall och testade. Det är väl det viktigaste...typ :)
Och just det...fick inte tag på Lovisa heller. Det var också lite trist. Hade lust med en fika-med-god-mat-och-bra-Lovisa-åsikter. Men det tar vi en annan gång! Nu är jag mitt ute i ingenmansland... Glumslöv?? Ja, kommer nog fram till Helsingborg tids nog!