1:a advent

Kategori: Livet

Nu är jag redo att börja nedräkningen till jul. I dag har det pyntats och städats hemma hos mig. Alla ljus är på plats och det blev en hel del nytt. Bland annat hittade jag ljusslingan som jag hade i min lägenhet i Lund och den la jag i en skål och satte i öppna spisen och vipps, så hade jag en fejk-brasa. Hur bra som helst haha.

Har hunnit med att dricka årets första glögg och gå på julskyltning (jag och miljoner andra!! hjälp vad mycket folk det var!) också. Såg kröningen av Lucia och ljusspelet på Stortorget. Det var väldigt fint men inte riiiktigt lika bra som på Love&Light. Men helt klart värt en titt! Om ni kommer hit snart ska jag dra med er dit!

Kärnan goes pepparkakshus

Ikväll var jag såklart på gympa och det var riktigt hårt idag. Misstänker att vår gympainstruktör har julmaten i åtanke och därför kör extra mycket med oss såhär innan jul hehe. När vi gympat klart är det dags för skräpmat (haha!) och idag blev det McDonalds. Jag ville ha mcnuggets och mcflurry men tror ni dem hade det?? Nejdå...det var slut... hur kan mcflurry ta slut?? Jaja, det får bli en annan dag!

Imorgon måste jag plugga massor... har varit så omotiverad så länge så nu brinner det i knutarna. Men men, det är morgondagens bekymmer!