Live i Lund

Kategori: Livet

Igår fick jag och mina kära vänner äntligen tummarna loss och hittade på något kul. Det är lite svårt när vi bor så långt ifrån varandra och har icke-existerande jobb... skulle önska att vi bodde lite närmre varandra. Men men, thats life! Hursomhelst, igår var vi och åt indisk mat som var mycket god (och stark haha) och babblade en massa. Som vanligt lyckades vi komma in på de mest konstiga ämnen som dödstraff och det är så kul att diskutera sånt för vi har alltid så skilda åsikter...även om det ibland är grymt frustrerande också :)

Mätta och belåtna fortsatte vi till närmsta pub och slog oss ner för att lyssna på liveband, dricka lite (tranbärsjuice är gott!) och babbla lite till. Mycket nice... vi blev kvar tills det var dags att dra hemmåt och som vanligt blir en resa med Skånetrafiken alltid en upplevelse. De krånglar ju med att stänga spår och liknande så av någon anledning så stannade vi bara på tre stationer, vilket gjorde att vi kom fram mer än en halvtimme före avsatt tid. Egentligen borde man hoppa av lycka, för att vara framme itid med tåg är ju inte helt vanligt, men om det som igår är 30 minuter tills bussen går kan man hålla inne lyckan. Men som tur var ringde en hormonstinn Tina som precis varit på Ladies night i Globen och räddade mig, blir alltid så glad av att prata med Tina och då speciellt Tina i ovannämnda tillstånf haha. Men jag förstår helt, fast mitt objekt heter nog Martin Stenmarck istället för Andreas Johnsson men shit the same :)

Nu borde jag plugga men sitter här istället och lyssnar på spotify(kanske en av tidernas bästa uppfinningar!) och skriver blogg... jaja, det är ju faktiskt söndag!