Åldersnoja?

Kategori: Livet

Förutom min plötsliga jullängtan har jag också drabbats av en väldigt stark åldersnoja. Om vi säger som så, jag börjar känna mig mer som vuxen än ungdom. Det är förvisso ganska bra, jag tror att jag kommer att göra mig hundra gånger bättre som vuxen än vad jag gjorde som tonåring. För att fixa den där vuxengrejen fullt ut så vore det väldigt trevligt att hitta ett jobb = få mer pengar = kunna ta körkort. Lägenhet och lån har jag redan :) Men som sagt, ett jobb vore väligt trevligt! Får väl se om min nya strategi funkar!

Igår var jag och Lovisa kulturella och gick på Kulturkalaset f.k.a Kulturnatten. Mycket trevligt, men jag tycker faktiskt att det var bättre förr! Det var en fantastiskt ljummen kväll och vi åt god mat på en mycket trevlig restaurant och pratade om väldigt skilda ämnen, några mer lämpade för allmänheten än andra om vi säger så haha. Såklart pratade vi jobb och vänner och hälsa och släkt och ja...Skottland! Trevligt trevligt. Sedan hann vi med en sväng på stan innan jag begav mig hemmåt. Kvällens facit; en gigantisk ankel och en ömmande tå. Men men, sånt är livet! Man får offra sig ibland :) Så idag håller jag mig mest i stillhet, har hunnit kolla på x antal OC-avsnitt, Skånefruar, Kvinnorna på Rosenstrasse och snart ska jag starta New Moon. Man kan ha det sämre!

Just ja, för att knyta an till rubriken, jag har precis upptäckt en stor fläck på insidan av min underarm. Enligt min bästa vän google är det en åldersfläck. Hjälp, jag som inte ens fyllt 30?! Hur ska detta sluta?!