Utveckling

Kategori: Jobb

Nu har jag arbetat på Arbetsförmedlingen i fem månader. Fem månader känns som en otroligt lång tid, men samtidigt känns det som om tiden stått still. Så otroligt mycket har hänt på dessa månader som jag både har längtat efter så innerligt och fasat för i så många år. Men på det hela känns det rätt ok. Jag har överlevt och står stadigt på benen. Huvudet känns en aningens överhettat men det ordnar sig nog med tiden!

Efter att ha haft en svacka under några veckor känner jag mig på gång igen. Jag vet vad jag håller på mig och jag är, om inte riktigt än, så i alla fall på väg mot att bli riktigt bra. Skön känsla! Just nu har jag en hel vecka i Helsingborg. Skönt att slippa pendla! Och nästa vecka är det dags för Verksamhetsplanering. Vi ska bo på hotell och förhoppningsvis hinna ha lite trevligt mellan allt planerande.

Var och tittade på lägenhet idag men jag hoppar den. Alldeles för liten och med balkong ut mot Helsingborgs värsta gata. Det finns bättre! Ska bara hitta den :) Men nu står jag i alla fall som lägenhetsinnehavare även på pappret och även om det inte blev en flytt så ska jag nog kunna ge den här lägenheten ett lyft och göra den till bara min. Ikea nästa!