Fest i dagarna fyra

Kategori: Livet



Mycket fest just nu. Och varför inte, livet är värt att firas! Började i torsdags med födelsedagsfirande. Först på jobb där jag fick många fina kramar och sedan i solen på kolonin och i Norra hamnen. Premiär för året, hoppas på många fler besök under sommaren. I fredags jobbade jag två timmar och sedan var det dags för vårkonferens med föreläsning av Ola Skinnarmo och många galna upptåg följt av dricka på Hampan och middag och dans på Parapeten. Mycket trevligt och vädret var underbart. Jag har riktigt fina kollegor, sörjer verkligen att vi om tre månader inte kommer att vara 1289 längre... men det kan säkert bli bra. Hoppas jag får vissa personer med mig - och hoppas att jag slipper vissa andra... 

Tanken var att fortsätta ut på krogen men efter en lång dag har även 1289 begränsningar så vi begav oss hemmåt och jag sov länge och väl innnan jag laddade om för nästa firande: kalas med vänner toppat med Melodifestivalen. Kvällens största cred till Sofus som kom trots feber, det är vänskap det :)
Vi åt mat och hejade på Loreen och det gick ju bra! Vilken låt! Vilket framträdande!

Idag avrundade jag min festhelg med solning på kolonin och firande av mammadagen. Hastade iväg och köpte present i form reslektyr på morgonen och det blev ju bra. Lyckades somna i solen och nu känner jag mig redo för ny vecka. Bara sju arbetsdagar kvar till semestern och imorgon ska jag fika med Leona.

Vi sammanfattar läget med bästa låten: