Inte som andra helger...

Kategori: Livet


Den här helgen har varit lite annorlunda mot de jag normalt har. Inget lugn direkt... men väldigt bra. Jag vet inte vad som hänt men plötsligt känner jag mig så nöjd. Lugn. Konstig och ovan känsla...

I fredags var jag på Wallmans och åt och lyssnade på show. Mycket trevligt och bra och med god mat. Jag var lite trött men höll ångan uppe till halv tolv iaf ;) Sedan fick jag lite skönhetssömn innan lördagens gäst anlände. Åt frukost och sen var vi på simskola, åt på McDonalds och hängde på lekplatsen i flera timmar. Jag var faktiskt lite nervös, jag menar vad gör man med ett barn egentligen?! Malin tipsade om lekplatsen och hävdade att ett barn lätt kan roa sig själv. Ja... det stämde ju rätt bra haha. Jag satt på en bänk och njöt av solen medan hon sprang runt och lekte. Barnpassning helt i min smak haha! Kvällen avslutades med lite tårar och massa kramar och pussar från Nellie och Sam. Hoppas jag slipper bli sjuk nu! Och en julinbjudan, trevligt!
Idag har jag fortsatt i slappandets tecken. Sov länge, åt frukost och sedan åkte jag ner till soldäcket på Gröningen och hängde med Malin och Annette i solen. Låg där i några timmar och sedan förflyttade vi oss till Espresso House soffa och solade vidare. Fin dag!