Fest

Kategori: Livet

Ja man får ju göra vad man kan för att liva upp denna gråa och dystra period. Tiden går så fort och snart är det vår och jag som alltid brukar längta ser i år på vårens ankomst med skräckblandad förtjusning. Hur kan tiden gå så fort. Snart har de där månaderna gått och jag förstår inte alls hur det gått till. Hur kan det snart ha gått ett halvår? Hur länge kommer det att vara? När jag börjar tänka så så snurrar det mest så jag försöker att inte göra det så ofta... det måste vara en paus ibland.
 
Bästa sättet att göra det är att umgås med folk och hitta andra saker att tänka på. Den senaste månaden har jag hunnit med att fira Jacobs 30-års dag med familj och kompisar närvarande. Födelsedagsbarnet bjöd på pulled pork och vi pratade och njöt(?) av Jacob mannekänga mammas Sverigedräkt. Har nog inte riktigt hämtat mig från det än haha. Jag har hunnit med en onsdagskväll på Grand i Lund med trevligt sällskap och fantastiskt god mat, jag har hjälpt mamma att packa och förbereda för hennes Sydafrikaresa och det har blivit en och två rundor på stan och Väla. En fredagkväll njöt jag av Lisa Nilsson på konserthuset med middag och mitt livs dyraste glas Prosecco (ja herregud, man ska svara nej på allt!) och haft middagar och luncher med mina kollegor. Allt sånt gör att livet känns lite lättare när det i övrigt är en mycket mörk februari och mars.
 
Till sist; en söt bebis kan man ju också glädjas åt. Landets färskaste prins anlände den 2 mars. Jag är grym på namn (eller alldeles för besatt?) för jag lyckades pricka in alla rätt. Oscar Carl Olof. Fina namn!