Januari

Kategori: Livet

Januari är inte min favoritmånad alltså men man får ju göra vad man kan. Försöker att inte deppa ihop och hitta på roliga saker. Har hunnit med att fira både Tinas födelsedag med sushi på Tokyo 15 och mammas födelsedag med hummerfest och sabrering. Med andra ord spelade vi också och det var grymt kul. Men vi fick erkänna oss besegrade av grannen och hennes bästa kompis. Kul iaf. Samma granne lurade också med oss på firande av Martin Luther King dagen i Mariakyrkan och det var väl sådär... men härlig musik av Maria gospel fick vi iaf...

Barnvakt har jag varit och vi drog till Tropikariet som vanligt. Alltid en hit och denna gång vågade även jag klappa en orm. Usch.. jag gillar verkligen inte ormar. 

På jobbet rullar det på, vi håller på att omorganisera oss men jag hoppas att det ska bli bra. Bra kollegor har jag iaf! Vi har haft branschdag med besök av flygbolag och restauranger och vi har varit på aw på Nellys, gott och trevligt och det blev en hel del skvaller och även jag hamnade i soppan när det kröp fram att det var jag som var den som fick en telefon med en massa sms i... herregud jag minns fortfarande det. Och så fick vi outat vem chefen är som fått gå efter trakasserier, vem som legat med vem och herregud... min arbetsplats är helt klart mer intressant än vad man kan tro..!