Mörker

Kategori: Livet

Det är mörkt nu alltså, vet inte om det är för att jag flydde till solen förra året och därför slapp deppighet eller om det beror på det tunga året jag har bakom mig, men känner mig mer trött och slut än på länge. Inte ledsen, bara trött. Sliten. Försöker inte göra det så stort utan försöker njuta av tända ljus och bra film i soffan och en och annan bio mellan varven. Äntligen har Söder öppnat och nya bion är riktigt bra. Har hunnit se Bohemian Rhapsody, A star is born och Millenium. Bra och häftig upplevelse att se i isense.

Några restaurangbesök, fikor och en mycket oplanerad Björn Skifs konsert har det också blivit. Smidigt med vänner som glömmer att de köper konsertbiljetter och därför köper dubbelt så att de kan skänka dom till mig haha. Björn Skifs är väl inte min favoritartist men alltid kul att gå på konsert istället för att sitta hemma i soffan.

I helgen ska jag på bio igen, med nytt sällskap till och med. Kul med lite nytt sällskap! Och sen väntar glöggmys, köruppträdande,  julfest, friskvårdsdag, jul och nyårsfest så det kan nog bli bra ändå...