Rapunzel, en tur på stan och slutet

Kategori: Livet

Trots sjuka så har jag lyckats att hålla mig på benen i jul och göra mycket kul, i söndags var vi på teater med kidsen och såg Rapunzel. Den var riktigt bra och både stora och små barn satt som ljus under de två timmar teatern varade. Efteråt åkte vi till Gustavslund och tittade på nya huset, mycket fint och mycket plats.
I går var jag på stan och lunchade med Lovisa, vi åt på Dunkers och hade fin, om en lite grå, utsikt över sundet. Vi bytte julklappar och gick sen en sväng på stan. Sen var jag en sväng hos mamma och vi pimpade bordet och förberedde inför kvällens fest. I år bryts traditionen att fira i kungliga palatset och istället ska vi fira med grannarna och äta gott och spela spel och säkert sjunga en och annan sång. Ska bi trevligt.
2020.. nytt decenium. Känns lite konstigt, det är så mycket som hänt de senaste åren och som så tydligt förändrat mitt liv på gott och ont. Hoppas på några lite lugnare år som inledning på tjugotalet.
2019 avslutades tyvärr lite sorgligt med mer död, även om det denna gång var mer väntat så är det alltid sorgligt och en påminnelse om att tiden går så snabbt och att personer som alltid varit en självklar del av livet en dag plötsligt inte finns här mer...