#Sanna31 & mello

Kategori: Livet

Fredagen den 8 mars var inte bara internationella kvinnodagen utan en mycket tidig dag eftersom chefen bokat möte... 8.00. Och jag som skulle på fest. Var allt lite grinig på morgonen, men mitt humör blev betydligt bättre efter smicker på bussen till jobb av en chef i huset som sett mig i vår personaltidning. För några veckor sen blev jag tillfrågad att besvara en fråga, enkelt trodde jag men det var "hur ser du på vår framtid" Herrehjälp vad svarar man på det? Men efter lite klurande blev jag nojd med mitt svar och fick ännu mer beröm på morgonmötet av annan chef och fick höra att de på mötet dagen innan visat min bild och svar för alla chefer i Skåne med bedömmet "föredömligt". Bra start på dagen och en egoboost som hette duga!

Dålig tajming med tidig möte dock eftersom fredagen också innebar fest för även i år blev det en födelsedagsbash på Bagaregatan, denna gång fyllde Sanna 31 och i år innehöll festen nya bekantskaper och väldigt många fler män än förra året. Tyvärr ingen lämplig kandidat till mig men, fick beundran och lite närgången uppmärksamhet ändå haha av överförfiskad kompis som vi efter halva kvällen kom på var en gammal bekant till min tidigare granne. Vi fotade med egentillverkad insta-rekvisita, åt plockmat, beskrev Sanna och vår bordsgranne med ett ord och sjöng och körde musikquiz. Jag var helt outstanding och mitt ego växte av min lagkompis beundran. Haha, hon var ordentligt snurrig men ändå. Kul med så öppen beundran.

Dagen efter var det mellofinal och vi hade planerat att ha den hos mig. Trevligt gäng inklusive ny pojkvän a.k.a den portugisiske afrikanen var på plats, han fick med beröm godkänt. Mycket trevlig!  

Jag var laddad och till och med mellohatarna Håkan och Annette hade gått all in och tillverkat flaggor, popcornhållare och protokoll där vi kunde poängsätta. Innan det körde igång hade vi pizzafest och delade på pizzor från Cavolo Nero. Mums! Mellon blev ju aldrig riktigt spännande eftersom det var ganska givet att John Lundvik skulle vinna och även i vårt sällskap var vi hyfsat eniga om att rätt låt vann.