Jag har varit på bröllop i helgen :)

Kategori: Livet

Vilken solig och vacker helg det har varit! Jag har försökt att njuta och inte tänka alltför mycket på det som komma skall. Imorgon sätter allt igång...känns mycket pirrigt! Hur ska jag orka en sådan här uberstressig vecka efter min årslånga dvala? Jaja, det fixar sig säkert!
Igår sken solen som sagt och då vill man ju inte ligga hemma så jag fick ett infall och bestämde Höganäsbesök lite hastigt och lustigt. Efter mingel hemma med dryck och oliver och fetaost (jag är galen i fetaost för tillfället!!) gick vi på resturang i hamnen och jag åt något så enkelt och gott som en hamburgare och de godaste pommes jag ätit i hela mitt liv. Vi satt där och pratade och njöt av sommarkvällen. Perfekt att få avsluta ledigheten på det sättet! Imorgon sätter det igång...hjälp!

Igår var det en stor dag för någon som jag inte känner :) Igår var det ju Dagen D för Prinsessan.
Hela det här med bloggar är ganska konstigt. Jag har läst hennes blogg i nästan två år och hon bjuder minst sagt på sig själv och sitt liv med massa bilder och detaljer om sitt liv. Eftersom jag läser bloggar dagligen så blir det ju faktiskt så att en del fastnar och just det här bröllopet kändes lite extra. Det är ju en riktig dröm, den vackra Prinsessan gifter sig med prinsen med en söt mini-prins vid sin sida och en i prins(?) i magen. Nästan som en modern 2000-tals saga :) Kanske är bloggarna det nya sättet för oss att tilfredställa vårt behov av sagor, oavsett om det är romantik eller tragedi. Hursomhelst, lite märkligt är det allt att känna till så pass mycket om någon man aldrig träffat och förmodligen aldrig kommer att träffa!