Vardag

Kategori: Livet

Allting går så fort... och allting är så kul. För en gångs skull känns det som att allt går bra, jag gillar det jag gör och sörjer inte alls att helgen är slut och det känns som om det går bättre dag för dag. Om en vecka är det dags för del två av basutbildningen och det ska bli spännande. Hoppas jag får en bättre start denna gång... men vem vet, kursen börjar kl 9.30 och jag anländer till Göteborg 9.17. Det tar inte så lång tid till Järntorget men ändå... jaja, åka med tåget som går 6.50 var det jag kunde klara av :) Denna gång ska jag bo på First hotel G och det känns så mycket bättre än förra gången. Nu har jag hela Nordstan runt knuten och förhoppningsvis ska jag hinna med lite shopping och att se lite av Göteborg. Tänkte boka in en skönhetsbehandling på hotellets spa också... mmm...

I fredags hade vi friskvårdsdag som vi spenderade på Simhallsbadet. Tanken var vattengympa och simning men gympan blev inställd så det fick bli en lång stund i bastun istället. Det kan väl också räknas som friskvård :) Sen blev vi bjudna på hotelllunch följt av biovisning av filmen Vi har en påve. Mycket knasig film...  han som satt bredvid mig somnade och jag tror jag nickade till också... en sådan film på en fredag eftermiddag är inte optimalt. Men kul att gå på bio på arbetstid haha. Dessutom fick jag ett underbart besked av chefen... ska träffas imorgon och skriva på papper. Känns helt galet det här! Men efter min kanonredovisning i toorsdags så är jag värd det :) Vet inte riktigt vad som hände... men på något sätt fick jag till det och det gick så jäkla bra. Halleluja! Jag är stolt över mig själv! Tänk att 10 minuter om matchning kunde gå så bra :)

Helgen har jag spenderat på bästa sätt, shopping med min kära mor följt av god mat och idag träff med Lovisa på stan i orkanvindar. Tanken var ju att gå på julskyltning men hela stan klappade ihop efter vindarna så julskyltningen är uppskjuten till nästa helg. Ja vad säger man...bättre sent än aldrig?