Påskferie

Kategori: Livet

Påsk och lite extra ledighet är alltid trevligt, i år var det sen påsk och det blev riktiga sommartemperaturer. Jag har varit ovanligt aktiv, hade väl egentligen tänkt mig lite mer slappande men fyllde på energikontot med trevliga upplevelser iställlet och så får det bli vila en annan gång.
 
I torsdags jobbade jag hemma och sen blev det spontangrill på Maria park med bara kids och pappa närvarande. Trevligt att träffa dom själva ibland också. Vi invigde uteplatsen och grillen och åt gott kött och hemmagjorda pommes... mmm, så gott. Prat och lite lek och kramar blev en bra start på påskledigheten.
 
På långfredagen hade vi planerat konstrunda och trots lite inledande dramatik med grannar som hoppade av och lite sura miner så hade jag och mamma en mycket trevlig dag som inleddes med påsklunch hos mormor följt av en runda till Landskrona konsthall och sedan god mat och slapp i tv-soffan.
 
På påskafton "grillade" vi på Mackans balkong, eller det var planen i alla fall haha men gasolen var slut. Men stekt kött går också bra och vi åt gott och drack skumpa och filosoferade. En bra kväll i sin enkelhet.
Söndagen bjöd på konstrunda igen med mamma och Eva och denna gång styrde vi norrut till Krapperup óch Mölle. Vi inledde med att kolla på konst och åt sedan god lunch på Mölle krukmakeri. Vi tittade lite och körde sedan vidare i bygden och avslutade med fika på Flickorna Lundgren. Premiärbesök för mig och det levde faktiskt upp till ryktet, jag drack den godaste saft jag någonsin druckit och stugan var supersöt. Det får nog bli fler besök! På kvällen åt vi resterna av påskmaten och drack skumpa och pratade innan jag begav mig hemåt.

 Har dock varit så trött den här helgen... kanske pollen eller pressen som släpper efter de senaste månaderna. Hoppas på mer energi snart!