Den där lille kullen...

Kategori: Livet


Idag bar det av till Kullen med stockholmarna och det hela började lite skakigt med diverse sjukdomsfall, men till slut begav vi oss i en nästan komplett skara iväg norrut och vi hann precis fram till Kullen när det kom en störtskur som gjorde att vi fick inleda i bilen. Men men, man ska inte låta sådana småsaker påverka en, så utrustade med paraply spatserade vi uppåt fyren och började med muséet. Planen var att gå upp i fyren men när vi hörde att man skulle köpa biljett i kiosken som låg längst ner i den backen vi just tagit oss uppför (smart!) så¨gav vi upp den idén och styrde stegen mot Ransvik istället. Efter en strapats nerför en massa trappsteg, över spetsiga stenar, hala stenar och rullande stenar så slog vi oss ner och dukade upp picnic. Och ja, om man säger såhär; vi hade mat som hade räckt att utfodra ett mindre land. Det blir alltid så, alla tar med allt och plötsligt står vi där med väldigt mycket :) Men men, det var ju gott och vi satt där länge och njöt av utsikten. Vädret var bra men det blåste en del så vågorna var hööga och piskade upp på stenarna. Inget läge för bad med andra ord. Josefine och Andreas letade efter en sten att ge till farmor (en som på pricken såg ut som Ahlgrens bilar fick följa med hem!) och promenerade runt lite, men själv blev jag sittandes och solade. Aldrig fel haha...


Efter några timmar i solen var vi nöjda och klättrade uppför trapporna igen... och sen började det gå fel... mer om det imorgon, för nu går mina ögon åt alla håll och det är aldrig bra :)

KOMMENTARER:

  • Lola säger:
    2009-07-11 | 16:03:24

    Uffs, så trist at det gick dåligt på slutet! Här är solen framme efter en dags frånvaro, najs. Och Havets Hus har fina Lolleminnen att njuta av efter att jag åkt därfifrån. Nu kommer snart farbror Örjan o co!

Kommentera inlägget här: