Kolonisemester

Kategori: Livet


Ville ha lugn och ro, har lite svårt att koppla av helt hemma, inte minst nu när hemma också är kontor. Så jag och mamma flyttade in på kolonin några dagar. Lite kul att trängas på liten yta, kunna äta frukost utomhus och vara som i en liten bubbla. Skönt! 
Vi kan ju dock inte isolera oss helt så en lunch fick vi besök av mammas väninna och två kvällar styrde vi upp grillfest där gästerna hade med sig all mat, smidigt  hehe. 
I tisdags var det bara Sanna och Axel, de hade med sig gott kött och vi fixade pastasallad och sen grillade vi och drack drinkar och toppade kvällen med att Axel lekte pyroman och eldade hej vilt i eldstaden. Vi satt där länge och bara njöt...pratade lite men var också tysta. Fin kväll!
I torsdags styrde vi upp kräftskiva och festade loss på kräftor, paj och bröd som Sahra hade fixat. Vi sjöng snapsvisor och jag testade snaps men nej alltså... det går inte. Vi eldade igen och sen sov jag och mamma över. Det är lite speciellt att stå och borsta tänderna utomhus och spotta på gräset... är ganska tacksam för det rinnande vatten och toalett jag har hemma men det är kul att testa utan en natt eller två ;)





Kommentera inlägget här: