Decembertid

Kategori: Livet

Som alltid är vintern lång, men i år på något surrealistiskt sätt också så kort. Kan inte riktigt förstå att jag redan är här, så nära. Så kort tid kvar. Det är en märklig kombination av lugn och fullständig panik över att allting blir nytt och att jag inte hinner med. Men det är ju bara att följa med på resan. 
Längst vägen får man ju sysselsätta sig med roliga saker. Har hunnit med julbak och julmys och julkonsert och mellan varven alldeles för mycket jobb. Men det är väl en charm i det också. Kan nog vara så att jag kommer att sakna det lite sen...
Har hunnit med att lyssna på gospel i St Anna och det var kul som alltid. Enligt tradition med efterföljande mingel hos mamma. I år dock lite annorlunda då samtliga tio gäster sjukanmälde sig samma morgon. Vad göra annat än att kalla in reserven som gladeligen kom och vi fick ändå en trevlig kväll med soppa, bubbel och spel. 
En annan kväll var det dags för mer körsång, denna gång i Mariakyrkan med alla körer och Py Bäckman som soloartist. Har aldrig sett henne live förut så det var kul. Fick höra både julsånger och såklart Stad i ljus och Gabriellas sång. Mycket fint!


Kommentera inlägget här: