Livet är en semester

Kategori: Livet

Just nu är sommaren (trots inget strandväder) rätt underbar. Förra vecka var jag på visit hos Lovisa och det blev en hel vecka vid de Bohuslänska (hmm, vad heter det?? jaja ni fattar haha) klipporna och några dagars kanonväder fick vi. Jag badade hela två gånger, imponerande va?! En dag var vi ute och åkte båt och det är så härligt, önskar att jag hade en båt som låg och guppade nere i hamnen. Vi körde till Lysekil och sen vidare till familje-klippan där alla utom jag badade. Mesigt- absolut! Vi hann med ett besök på Smögenbryggan också och jag köpte en sten! Kan alltid vara bra att ha... släktskålar, ett arboristbesök och gravöl över det fällda trädet hann vi också med.

Det bästa med att vara borta så länge tycker jag är att man (jag!) tvingas släppa tyglarna. Det är liksom inte jag som bestämmer eller som måste planera någonting utan jag kan bara hänga med, njuta och försöka vara i nuet. Det sistnämnda är något jag är dålig på, jag är alltid vid nästa stopp, nästa dag, nästa kväll...  så det var verkligen en skön vecka!

När jag kom hem väntade Helsingborgsfestivalen, men i år var det ingen höjdare. Ingen speciell artist, jag var inte på humör och det bara regnade. I torsdags när jag och mamma plus vänner skulle gå ner och äta och lyssna på RIX FM så lyckades vi sitta så länge inne på resturangen (som visserligen hade urgod mat!) att vi missade hela konserten. Efter det gick luften helt ur oss och efter en stund åkte vi hem. På fredagen regnade det men jag fick iallafall i mig min favorit festival-mat; libanesiskt spett. Men sen åkte vi hem och kollade på film istället, Mammut, som var väldigt bra. Se den!

I lördags var jag på fest hos Lovisa och det var riktigt kul. Trevligt att träffa människor som man hört talas om i typ tio år :) Vi spelade spel och åt god mat och det var en väldgt bra hemmakväll!

Nu är Tina här och då händer det alltid kul saker. Sushi-lunch och Ängelholms-besök är redan avklarat och ikväll ska vi till Malmö och filosofera på Lilla Torg. Det ska bli intressant :)