Midsommarafton

Kategori: Livet

2022 fick typ hela Sverige sol på midsommarafton och det är väl en dröm, men som mycket i livet kan man inte få allt. Med sol och värme exploderade också pollen och jag blev så dålig. Mina ögon och ansikte var helt svullna och jag tog till höga doser av medicin men inget hjälpte. Jag lyckade i alla fall ta mig till kolonin för lunch men efter en stund där fick jag kasta in handuken och ställa in firandet på Fredriksdal och åka hem och vila istället. Så surt. 
 Men några timmar senare hade jag hämtat mig nog för att åka till Mackan och grilla och hänga i några timmar. Vi åt god mat och jordgubbar och pratade och skålade. Dock blev det alkoholfritt för min del för jag hade tagit bilen dit och blev även chaufför åt Tage. 
Vid 23 åkte jag till Bagaregatan och fortsatte firandet där med ett stort gäng som satt ute på gården. Trevligt häng och ännu mer prat i ytterligare några timmar innan jag ganska slagen kröp ner i säng. Dagen efter ägnades mest åt återhämtning och tepåsar på ögonen för att dämpa den allergiska reaktionen. Hade en långhelg som tur är så hann vila upp mig lite innan jag nu kör tre veckor till innan nästa semester. Perfekt!