Roadtrip # 2: Tanterna på utflykt

Kategori: Livet


Bara tre dagar efter min, Lovisas och Andreas Österlentripp var det dags igen. Denna gång var det det äldre gardet som åkte på utflykt. Vi packade in oss i bilen, satte på GPS:en och hoppades att vi skulle hamna i Kivik. Första stoppet blev något så roligt som en kyrkogård. Men när man är i krokarna så måste man ju såklart besöka Piratens grav. Sedan körde vi till Kivik där vi åt lunch på Buhres och jag fick äntligen min efterlängtade spätta. Det var helt underbart, solen sken och inte en geting i sikte. Mätta och belåtna körde vi till Musteriet och denna gång hittade vi det riktiga musteriet. Det var en aningens större, med fina odlingar och en stor butik där jag köpte must, cider och en massa juice. Riktigt gott alltihop :)


Efter Kivik körde vi norrut mot Knäbäckshusen, där är så otroligt vackert! Bara sand, sand, sand, hav och en liiiten kyrka. Där ska jag gifta mig :)



Sedan fikade vi (hur mycket kakor kan man äta egentligen?!) innan vi körde hemåt. Vi tog en annan väg än den som var förprogrammerad så gps:en insisterade sådär varannan minut på att vi skulle göra en u-sväng när vi körde på motorvägen. Haha, jag hade blivit galen om det var jag som körde. Men mamma höll sig kolugn och stängde helt sonika av den när den blev för jobbig, hem kom vi så det gick ju bra utan den också :)