Februari

Kategori: Livet

Snart är februari slut som tur är och våren har börjat visa sig lite. Har hunnit med årets första stopp i skogen och njutit av utsikten med mamma och hund. Och sol är det och jag har putsat mina fönster så att den kan titta in. Härligt!

Den 7:e var det dags för det roligaste med mitt jobb: rekryteringsträffen Tura till jobbet. I år höll vi till på AF och det var faktiskt helt ok och inte alls så varmt och trångt som förra året. Massa folk var involverade och vi slet dagen innan för att röja allt och sätta upp bord och skyltar. Stötte på trevliga gamla bekantskaper i vimlet och förutom att jag pinsamt nog nästan spillde kaffe på honom så var det trevligt hehe. En väldigt rolig dag blev det men som mina fötter ömmade efter så många timmar stående och gående.... tur jag kunde vila upp mig med ett telefonpass dagen efter.

Har även hunnit med att vara däckad en vecka och tajmade det illa med roligaste helgen på länge. Fick ställa in två av tre aktiviteter, inget röj med kidsen och inga pannkakor med kollegorna. Men Mr Grey tvingade jag mig iväg på iaf men det var inte helt njutningsfullt även om jag tycker att sista delen var klart bäst.

Nu är jag hyfsat på benen och förutom mindre kollaps igår över allt jag har att göra på jobb och att jag förväntas städa upp efter kollegor som inte kan sköta sitt jobb så är jag rätt glad och harmonisk. Ser fram emot vår nu!