Pre- nyår hos Sanna

Kategori: Livet

Efter lugna mellandagar med soffhäng och kalas så följde tre ganska lugna jobbdagar. Allt är i lite annan takt såhär års. Skönt! Och nu är det skönt med en veckas semester. 


I fredags firade vi pre-nyår hos Sanna och det var så roligt. Hon är en bra festfixare. Vi åt gott, pratade och utförde uppdrag. Mitt var att påpeka hur glad jag var för att inte bo där eftersom alla är så galna. 

För första gången sabrerade jag skumpa och det var så kul, riktig stämningshöjare! Med skumpan steg stämningen och vi spelade julklappspelet och det var livat. Jag fick fina saker även om jag förlorade ljuset som alla var som galna efter precis i slutminuten. 

Ännu lite senare fick en av fest deltagarna som även sitter i styrelsen ett sms om störande ljud från en fest som hölls i festlokalen. Vad göra? Gå ner och inspektera såklart haha. Så för första gången i mitt liv våldgästade jag en främlings 40-årsfest. Fredrik gick före och skrämde upp festfolket lite och sen anslöt vi andra och det slutade med att vi dansade en stund innan vi begav oss tillbaka och avslutade kvällen hos Sanna. Bra inledning på nyårsfirandet!