sommartider

Kategori: Livet

Sommaren sjunger på sista versen men finalen av augusti har verkligen varit fantastisk. Så varmt och soligt och det har blivit både balkonghäng, dopp i havet och grillning. Försöker suga i mig så mycket sommar det bara går.
En kväll blev det sangria och filosoferande på balkongen i natten. Kul att hänga med personer som vidgar ens vyer på många olika sätt och där ärlighet fungerar. Det är alltid lite dramatiskt i det huset och på sistone mer turbulent än vanligt men det är en spännande resa. 
Många fina kvällar på stranden efter jobbdagar har det blivit och jag har till och med doppat mig inte bara en utan flera gånger. 
Efter två ganska intensiva veckor på jobb efter semestern med både irritation, tjafs och lite sorg över att det inte är som förr var det skönt att igår checka ut hyfsat tidigt, ta en härlig aw på Bishops med Mackan och Linda och sen balkonghänga. Det hela inleddes lite dramatiskt med en rökfylld lägenhet efter ett missöde med en majskolv men sen hade vi en riktigt rolig kväll med kortspel, lite kärleksfullt gnabb och mycket planerande som vanligt. Även om bara bråkdelen blir av så är det nästan lika roligt att planera som att faktiskt göra det...

Idag blev det minigolf och grillning med kidsen. Vilken nostalgitripp... Vi var på banan vi ofta spelade på när jag var liten och att jag nu är den vuxna som pedagogiskt ska peppa och heja istället för att tjura när det går dåligt är... lite galet. Men häftigt. Känner mig lite extra blödig just nu. Livet...