Julen 2021

Kategori: Livet

Även om vi fortfarande väldigt mycket lever i en pandemi så kan vi som tur är nu ses lite fler och mer än förra året. Julafton 2020 firades för tre men i år kunde vi samlas några till och fira tillsammans. 
Jag avrundade arbetsveckan med en aw och skålade för julen, tyvärr tappade vi en person som varit på fest där värdinnan senare testat positivt för covid och ingen av oss ville chansa såhär innan jul så hon fick hålla sig hemma. Men vi andra åt gott och pratade bort några timmar
 
Lillejulafton firade vi med släkten, en ny tradition får man väl säga. Vi har träffats tre gånger på fem månader nu och det är fler gånger än tidigare i mitt liv. Trevlig utveckling, vi har mycket trevligt tillsammans och matchar bra och jag är inte ens yngst längre. Bara det är ju värt att fira! Vi åt god julmat och pratade bort många timmar innan vi rullade hem från Lerberget. 
På själva julafton startade vi i lugn takt innan vi begav oss till Hampus och Tilda för julfirande. God mat där också och trevligt häng med människor som jag inte träffat på länge. Vi hade köpt julklappar till kidsen som delades ut av den som fick på sig tomteluvan som tomten skickat, han kan ju inte besöka alla familjer nu i coronatider hehe. De blev nöjda med klapparna, vi hade i år satsat på säkert kort och köpt presentkort och paketerat det fint i glittrande boxar fyllda med godis. 
Sen spelade vi julklappspelet och frågespel innan vi lite senare rullade hemåt. Fin julafton och vi fick till och med njuta av snö! 
Juldagen och annandagen spenderades på bästa sätt, i soffan med mycket choklad och titt på En kunglig affär, Den tiden på året och Jakten på julen som var riktigt mysig. Precis två sådana dagar jag behövde!