Babyshower

Kategori: Livet

I helgen var det dags för babyshower igen - denna gång för mig. Hur sjukt är inte det? Det känns fortfarande lite smått overkligt det här och tiden har gått så fort. Nu är det bara en månad kvar och det är dags att avrunda både på jobb och i mitt hem. All förändring kommer på en och samma gång men det är bara att följa med. 
Men firande är kul och det blev det i söndags. Hade mina aningar om att något var på gång för alla var så märkliga. Mamma stressade med tiden och många små märkliga saker som skett den senaste tiden - men det skulle också bara kunna bero på att dom faktiskt är lite märkliga ibland haha så jag var inte säker. Var iaf bokad för babysängvisning exakt kl 11.30 på Tofsmesgatan och anlände i tid för att mötas av fin blandning av familj, vänner och kollegor. De hade fixat så mycket fint och det var så kul att se alla på samma plats, vissa hade aldrig träffats innan så det var roligt. 
Vi åt god brunch, pratade massa och sen fick jag öppna fina presenter. En babysitter, babyalarm och en supergullig speldosa. Så fint!
Sen skrev alla hälsningar till bebisen och Wilmer ritade en teckning. Då var jag allt lite blödig... 
Det blev verkligen en bra dag och det känns fint att de gick samman och fixade allt detta för mig.