Helgen

Kategori: Livet

Helgen blev ovanligt intensiv, den började redan på fredagen med tidig uppgång och frukost på Nellys med ett gäng kollegor för att fira av Anders som lämnar oss för äventyr i Norrland. 

Efter en lång och turbulent vecka var tanken en lugn kväll men min planerade fredagskväll i ensamhet blev till middag och tv då det planerade sällskapet blev förkylt. Alltid härligt att vara andrahandsval hehe. Men jag klagar inte, nu fick jag middag, frukost och sällskap.

På lördagen stod slappande på agendan och jag rörde mig knappt på hela dagen och stannade i soffan till det var dags att piffa sig lite inför gästernas ankomst. Sushitillverkning med vårt nya tillskott till familjen var planerat och det var väldigt trevligt, vi var riktigt grymma på att göra sushi och jag testade till och med sake, men nej det var inte min grej. Inte gott alls. Vi åt gott och pratade och gjorde Marilyn Monroe- drinkar, mm

Efter någon timme gjorde Sanna och Axel oss sällskap och vi spelade När då då. Jag och Sanna bildade par och vi var grymma... hennes vinnarskalle och mina årtalskills var en oslagbar kombo. Mitt i allt styrde jag upp fest och födelsedagsfirande för Sanna, härligt när andra tar bollen och bjuder in till fest när jag är sugen haha. Mycket trevlig kväll!

Dagen efter var jag lite trött men ingen tid för vila, kvällen innan var jag supertaggad på att spela golf och då får man ju ställa upp även dagen efter så klockan 12 rullade vi mot golfbanan. Jag har inte spelat på 25 år men med en tvättäkta golftränare i sällskapet måste man ju ta chansen att prova. Och det var riktigt kul, och jag var grym! Fick in många bra slag och jag fick beröm, sånt sporrar ju lite haha. Får se om vi lyckas få till fler träningspass. Kanske blir jag sugen att börja riktigt igen? Efter golfen körde vissa ett träningspass till men min kvot var fylld så jag myste i soffan med Ester istället, åh vad jag saknar att ha hund. Tur man kan låna ibland...