Åhus och Österlen

Kategori: Livet

Min fomo fortsatte och därför planerade vi in en resa till östsidan för att se lite andra vyer. Vi började med ett stopp i Åhus för lunch och glass och en promenad på bryggan. Jag åt en lunchtallrik med fisk i olika former och det var så gott!

Nu är det typ 25 år sen jag hängde regelbundet i Åhus och mycket är såklart annorlunda nu. Nu är det inte längre Glassbåten som gäller utan nu är det Ottoglass på torget. Vi gick en runda dit men hoppade på grund av den enormt långa kön. Vi körde istället vidare till vårt hem de kommande två nätterna - Kastanjelunds värdshus i Yngsjö. Så fint och helt perfekt för oss, vi hade en liten uteplats så vi kunde sitta där och äta pizza. Så mysigt! Sen kom det bästa av allt - dags för dopp i jacuzzin. Inte igår jag badade så det var så skönt. Det gick dessutom att koppla in Spotify så jag satte på favoritlistan och zoomade ut en stund. Efter badet var jag nog mer utvilad än på länge så då fick jag feeling och skrev hela talet till Allies namnfest. Perfekt! 
Dagen efter körde vi roadtrip och hann med Kivik och Simrishamn innan vi rullade tillbaka till hotellet för att äta middag på deras innergård. Så gott och mysigt! 
Dagen efter körde vi hemåt men tyvärr hade vi lite dåligt flyt med att vårt tilltänkta lunchstopp på en handelsträdgård var stängt, vi tog den långsamma vägen hem och det gjorde att det därför tog lång tid innan vi hittade nåt att äta. Vi körde sen inom Höganäs för projektet byta skor och skoinköp är som alltid en utmanande process. Men tillslut körde vi hemåt något tagna. Men så nöjda med vår lilla minitripp.