Festligheter

Kategori: Livet

I augusti blev det många kalas på en gång då Sam hade kalas, Wilma hade kalas, Allie hade namnfest och Hampus fyllde 40. Kul med fest men nästan lite för tätt haha. 
Efter Wilmas kalas drog dessutom stora delar av sällskapet vidare till Smörtaxens sommarkrog Sommartaxen i Landskrona där Tilda skulle dj:a på avslutningenskvällen. Vi hade en fantastisk kväll med sol och god mat och musik. Den kan nog kvala in som 2024 års bästa sommarkväll!
En lördag var det dags att fira Hampus 40 år med en fest som varade hela dagen med både lunch, fika, middag och drinkar. Även här blev det lite dj:ande och uppträdande av Sam. Så gullig, han gör edm som han spelar upp varje gång vi är där. Kul att lyssna och han är riktigt duktig för att vara så liten. Folk kom och gick hela dagen och jag missade någon men lyckades säga hej till de flesta. När man känt någon hela livet känner man ju även vännerna och det var trevliga återseenden. Så sjukt att vi är vuxna nu! Intressant också hur vi ändras och blir olika i takt med att åren går. Jag blev nästan lite nostalgisk och fick en liten minikris, det blev så påtagligt att tiden går och livet ändrar sig när man träffar folk man inte träffar så ofta men ändå känt länge. Ena sekunden shottar man i hans soffa och nu sitter vi här vuxna - och jag med ett barn. Herregud...
Kommentera inlägget här: